25. Пица с бекон

  • пица-с-бекон

25 см 6,49 | 30 см 9,39 | 40 см 14,69 | 50 см 25,69 | 60 см 31,39

25. Пица с бекон

доматено пюре, бекон, чушки, кашкавал, подправки