Топ Пици

  • promo-1
  • 02
  • 03
  • 04
  • 05
  • 06
  • 07
  • 08

Топ пици

доматено пюре, чоризо, чушки, кашкавал, подправки

25 см 6,19
30 см 8,69
40 см 14,59
50 см 22,79
60 см 31,69

доматено пюре, шунка, гъби, маслини, чушки, кашкавал, подправки

25 см 6,29
30 см 8,89
40 см 14,79
50 см 22,79
60 см 31,69

доматено пюре, шунка, топено сирене, маслини, печени чушки, кашкавал, подправки

25 см 6,69
30 см 9,09
40 см 14,99
50 см 23,89
60 см 32,59

доматено пюре, шунка, гъби, маслини, яйце, кайма, печени чушки, кашкавал, подправки

25 см 6,49
30 см 9,49
40 см 14,99
50 см 24,79
60 см 32,69

доматено пюре, пилешко филе, кисели краставички,царевица, кашкавал, подправки

25 см 6,19
30 см 8,79
40 см 14,99
50 см 22,99
60 см 30,89

доматено пюре, сирене, топено сирене, маслини, домати, кашкавал, подправки

25 см 7,09
30 см 10,79
40 см 15,99
50 см 26,29
60 см 31,99

доматено пюре, топено сирене, шунка, пилешко филе, маслини, гъби, кисели краставички, яйце, кашкавал, подправки

25 см 7,49
30 см 10,59
40 см 16,99
50 см 26,99
60 см 34,99

доматено пюре, шунка, бекон, пармезан, топено сирене, печени чушки, кисели краставички, мариновани гъби, кашкавал, подправки

25 см 7,29
30 см 10,29
40 см 16,99
50 см 26,99
60 см 34,79

доматено пюре, шунка, гъби, кашкавал,  подправки

25 см 6,19
30 см 7,79
40 см 13,39
50 см 21,09
60 см 28,99

доматено пюре, свинско филе, луканка, топено сирене, домати, гъби, кашкавал, подправки

25 см 7,19
30 см 10,29
40 см 17,99
50 см 27,79
60 см 35,99